Servicii

DESIGN SPECIALIZAT

  • Identificarea Stilului Efectuarea masuratorilor Schitarea Imobilului Vizualizarea 3D Modificari 3D Schite Tehnice Schite Mobilier Monitorizarea proiectului
Detalii

1.Design Specializat

Intalnirea cu un Designer specializat poate fi denumita ca ‘’prima intalnire’’ evident fara fluturii in stomac. Facem cunostinta cu spatiul si stilul dorit. Colectam informatii, facem schimb de idei, oferim raspunsuri si apoi trecem la masuratori. Apoi proiectantul nostru avizat schiteaza imobilul pentru un calcul exact al spatiului, ce deserveste mai apoi designerului pentru transformarea spatiului intr-o vizualizare 3D numita si randare. Iar de aici suntem la un pas de finalizare, nu inainte de a asculta care sunt modificarile 3D dorite. Schitam mobilierul, adaugam culoare incaperii, facem ultimile retusuri si ‘’Voila’’

Lăsați Cerere

AMENAJARI INTERIOARE

  • Tencuieli Zugraveli Montaj Rigips Montaj Parchet Montaj Gresie Montaj Tapet Decorativa Stucco Di Perla / Veneziano
Detalii

2.Amenajari Interioare

Indiferent ca luam in considerare un spatiu residential sau commercial amenajarea trebuie executata corespunzator. Proverbul spune: vorba multa saracia omului, asa ca sa trecem la subiect. Finalizarea proiectului de design va da posibilitatea la final sa aveti o minte relaxata si asta pentru ca grijile dispar. Toate detaliile cu privire la structura amenajarii, culorii cat si pozitionarii obiectelor de mobilier sunt stabilite in vizualizarea 3D. Mai departe implementam designul si punem echipa la bataie capabila sa execute orice tip de

amenajare conform cerintelor dumneavoastra. Mai mult, in echipa noastra avem specialisti care pot executa tencuieli decorative si decoratiuni individuale ale peretilor in still Stucco di perla, succo veneziano, stucco di luce, lazuri, etc.

Contact

AMENAJARI EXTERIOARE

  • Tencuieli decorative Fatade Termoizolatii Pavaje Turnat Betoane Placari piatra Zidarie Turnari sape
Detalii

3.Amenajari exterioare

Amenajarile exterioare reprezinta cartea de vizita a unei cladiri, case sau gradini, de aceea ele nu trebuie neglijate. Pentru astfel de proiecte punem la dispozitie specialisti in arhitectura, constructii, design, peisagistica, gradinarit si multe alte domenii asemanatoare. Sa construiesti un imobil este posibil doar cu materiale si echipamente adecvate, cu o echipa profesionista si pregatita special pentru a actiona conform reglementarilor in vigoare, conform nevoilor personale ale fiecarui beneficiar.

Un aspect important atunci cand vine vorba despre amenajari exterioare il reprezinta executia straturilor cu rol de protectie pentru cladire, alegerea si placarea corecta a materialelor pentru a putea face fata temperaturilor joase sau ridicate, hidroizolarea si termoizolarea corespunzatore. Va stam la dispozitie pentru a va personaliza amenajarea exterioara transformand-o intr-o reflectie a propriului stil, a propriei personalitati.

Lăsați Cerere

EXECUTIE MOBILIER LA COMANDA

  • Fie ca aveti un gust distinct, sau un spatiu unic, care are nevoie de o piesa de mobilier personalizata, sau de un intreg ansamblu de mobilier fabrica noastra va ajuta sa obtineti o gama exclusiva si personalizata.
Detalii
  1. Executie mobilier la comanda

In aceasta era a productiei de mobilier in masa care provine din strainatate fabrica noastra ofera o alternativa. Cu o abordare personala si intuitiva pentru proiectarea si fabricarea de mobilier personalizat prin combinarea unei game largi de materiale si finisaje fiecare piesa se face manual cu cea mai mare grija si atentie la detalii. Mobila la comanda produsa pentru clienti din intreaga tara isi propune sa depaseasca asteptarile fiecarui client.

Contact

INSTALATII ELECTRICE

  • Proiectare Executare Montare Circuite Suplimentare Reparatii / Intretinere Automatizari Panouri FotoVoltaice Case inteligente
Detalii

5.Instalatii electrice

Efectuam lucrari de instalatii electrice pentru constructii noi si vechi, case, vile, blocuri, instalatii de curenti slabi, instalatiilor electrice de curenti tari – iluminat, prize, forta, servicii de mentenanta profesionala pentru sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri, asociatii de propietari, ansambluri rezidentiale.

Contact

Instalatii sanitare

  • Instalatii / Reparatii Calorifere Centrale Termice Incalzire Pardoseala Coloane Apa Canalizare Obiecte Sanitare Panouri Solare
Detalii

6.Instalatii sanitare

Acoperim practic intreaga gama de lucrari de instalatii sanitare, si suntem mereu pregatiti sa executam pornind de la lucrari simple pana la lucrari de instalatii sanitare de amploare cu sisteme complexe folosite.

Oferim servicii de proiectare complete pentru toate tipurile de instalatii sanitare: instalatii sanitare in blocuri de locuinte, cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, spatii comerciale, scoli, clinici si alte tipuri de instalatii la cerere.

Contact

CASE LA ROSU

  • O casa la rosu presupune ridicarea structurii unui imobil, fara a cuprinde finisajele interioare si exterioare ale acestuia. Avantajul casei la rosu este acela de a putea personaliza si finisa dupa stilul propriu.
Detalii
  1. Case la rosu

O casa la rosu nu cuprinde finisajele interioare/exterioare si exteriorul acoperisului. Practic, in categoria „la rosu” va oferim: saparea, armarea si betonarea fundatiei conform specificatiilor tehnice dispuse de proiectant, zidirea peretilor interiori si exteriori, realizarea armaturilor si betonarea elementelor de structura ale imobilului (stalpi, plansee), precum si realizarea scarilor interioare (in cazul in care imobilul este prevazut cu etaje), realizarea structurala a acoperisului, fara a include acoperisul propriu-zis al casei. Pe de alta parte, o casa la rosu nu cuprinde partea de instalatii electrice (cablaje si tot ce tine de instalatia electrica) si nici partea de instalatii sanitare (tevi de apa, gaze, racordare la retelele de utilitati). Acestea vor fi adaugate ulterior de beneficiarii imobilului.

Contact

CASE LA CHEIE

  • Reprezinta realizarea unui proiect tota finalizat cu toate finisajele, instalatiile si dotarile tehnice in stare de functionare. Un imobil nou, pregatit pentru a primi caldura unei familii si de a incepe o viata noua.
Detalii

8. Case la cheie

Realizam case la cheie pe gustul oricarui utilizator, scapandu-l pe acesta de grijile aferente etapelor de lucru. Nu mai trebuie cautate echipe specializate de lucru si nici nu mai este necesar sa va ingrijorati cu privire la materiale sau la punerea acestora in opera. Firma noastra si tehnicienii nostri avizati va pot ajuta sa depasiti orice grija de aceasta natura, oferindu-va in schimb case de care aveti nevoie.

Contact