Despre Noi

MyDesign este o companie nationala fondata in 2011 si ofera o gama larga de specialitati de design interior. Designerii nostrii acopera toate aspectele si ofera solutii complete pe plan rezidential cat si commercial incluzand birouri, hoteluri, restaurante. In ultimii ani echipa de profesionisti, iubitori de frumos, si-a dezvoltat perspectiva reusind astfel sa onoreze cu success proiecte impresionante si de calitate chiar si celor mai exigenti clienti. Astazi compania si-a extins cresterea si influenteaza prin satisfactie sute de clienti la nivel national si international. Cu o echipa talentata si creativa axata pe rezultate, crestem si ne dezvoltam prin analiza si metodologie pentru  implinirea celor mai pretentiosi clienti.

Important pentru noi, dar mai ales pentru client, este originalitatea. Astfel ca fiecare proiect este individual si unic. In elaborarea proiectelor primordial este sa ascultam care sunt cerintele si dorintele clientului, pentru a-i oferi cu rigurozitate serviciul dorit. Abordarea creativa ne permite sa aducem conceptii si idei noi care vor crea spatii complete cu estetica si forme deosebite.

Misiunea companiei este de a stabili intr-adevar noi standarde de excelenta in design interior arhitectural și de a crea cele mai interesante ambiante din Romania si de peste hotare, care imbina subtil performanta cu eleganta si eficienta cu stilul. In spatiile unde dumneavoastra și familia dumneavoastra vor trai armonios, unde copii se vor juca, unde veti lucra sau unde va veti relaxa.

DE CE MYDESIGN?

MyDesign a luat nastere din dorinta de a oferi clientului exact ce isi doreste, un design propriu si personalizat. Echipa utilizeaza combinatii de texturi naturale, culori si modele autentice in crearea interioarelor high-end pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client in parte. Acordand proiectului  o atentie deosebita la fiecare detaliu, MyDesign este capabil sa transforme meticulos viziunea de proiectare in realitate.

sample01

NE DEDICAM PENTRU FLEXIBILITATEA DUMNEAVOASTRA.

Pentru clientii nostri timpul este pretios si astfel MyDesign isi organizeaza timpul dupa graficul stabilit de acestia. Oferim flexibilitate in privinta intalnirilor care pot avea loc atat dimineata, seara sau chiar si in weekend.  Ne vom intalni in studioul nostru pentru a va cunoaste si intelege dorintele, spatiul si viziunea pe care o aveti. In aceasta etapa, vom dezvolta o directie clara si domeniul de aplicare pentru proiectul dumneavoastra.

OPTIMIZAREA CHELTUIELILOR.

Dupa ce unul din designerii nostri a vizitat locatia si a adunat informatii cat mai detaliate, detalii tehnice in modificarea spatiului, masuratori exacte, fotografii sau inregistrari video, in cazul in care este necesar pentru a ajuta recrearea spatiului dumneavoastra vizual in randare, vom trece la calcularea si optimizarea cheltuielilor bazata pe bugetul si tabelul cronologic, pentru a putea confirma colaborarea.